Halloween Open Cooking Event @ Kids Cooking Club 2018

vendredi 12 octobre 2018 13:24

Halloween Open Cooking Event @ Kids Cooking Club

Δευτέρα, 29 Οκτώβρη, 4.00μμ – 10.00μμ

 

Θέλεις να το δεις σαν Healthy Treat ή σαν Trick? Όπως κι αν σε εκφράζει, απλά μην χάσεις το Halloween Open Cooking Event στο Kids Cooking Club στη Γλυφάδα!

 

Μετά την επιτυχία των προηγούμενων ετών, διοργανώνουμε και φέτος ένα από τα πιο πρωτότυπα διαπολιτισμικά Halloween Events.

Έχουμε πολλή όρεξη για δράσεις και φάρσες αλλά και για γαστρονομικές εμπειρίες, γλυκές και αλμυρές!

Φόρεσε το scary costume σου ή απλά τον πιο κεφάτο εαυτό σου και έλα να διασκεδάσεις, φτιάχνοντας μόνος σου τα πιο νόστιμα αλλά και υγιεινά spooky healthy treats μαζί με τους φίλους σου.

Άφησε τους γονείς σου να απολαύσουν τον καφέ τους, κέρασμα από εμάς, μαζί με χειροποίητα art snacks ειδικά για την ημέρα, και ζήσε ένα μοναδικό trick - trip: μάθε τα πιο fun μυστικά της

σύγχρονης μαγειρικής τέχνης, νιώσε τη μαγεία του να είσαι εσύ ο ίδιος Chef με γευστικές συνταγές που συνδυάζουν τη διατροφική ισορροπία με την καλλιτεχνική δημιουργία.

 

DELICIOUS TIPS

-         Ανοιχτό σε όλους, μικρούς (3-14 ετών) και μεγάλους. Δωρεάν για τα μέλη του Club μας, 13 € συμμετοχή για τα υπόλοιπα παιδιά

-         Διάρκεια Μαγειρικής Δράσης 30 λεπτά

-         Απαραίτητη η κράτηση θέσης στο 2130030644 ή στο Cette adresse e-mail est protégée contre les robots spammeurs. Vous devez activer le JavaScript pour la visualiser.

 

Ο Chef Κυριάκος Μελάς και η ομάδα παιδαγωγών – εμψυχωτών του Kids Cooking Club σε  προσκαλούν:

 

ΝΑ ΖΗΣΕΙΣ ΚΑΤΙ ΜΟΝΑΔΙΚΟ!

 

 

Με την υποστήριξη:

 

 

Subscribe to our newsletter

Are you "appetizing" to receive original recipes that make nutrition a pleasure and new to our actions?

Follow Us