Chef's Club of Greece - Λέσχη Αρχιμαγείρων Ελλάδος

mercredi 23 août 2017 07:57

Το Kids Cooking Club, η πρώτη σχολή μαγειρικής για παιδιά στην Ελλάδα ξεκίνησε συνεργασία με το Chef's Club την Λέσχη Αρχιμαγείρων Ελλάδος ως «Ακαδημαϊκός Συνεργάτης».
 
Το Kids Cooking Club λειτουργεί υπό της γαστρονομικές οδηγίες του γνωστού chef Κυριάκου Μελά, αποτελεί την πρώτη και μοναδική πιστοποιημένη σχολή μαγειρικής εξ’ ολοκλήρου για παιδιά στην Ελλάδα εκπροσωπώντας πλέον την χώρα μας και επίσημα  στην Ευρωπαϊκή Ένωση. Έχει ήδη ξεχωρίσει και αγαπηθεί ως μοναδικό εκπαιδευτικό πρόγραμμα μαγειρικής για παιδιά που συνδυάζει την εκπαίδευση με τη δημιουργική ψυχαγωγία, ενώ αποτελεί ένα εκ των 10 δημιουργικών εργαστηρίων του Πρότυπου Παιδικού Κέντρου Τέχνης & Δημιουργίας ‘’ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΟΥΠΟΛΗ". Έχει συνεργασία με το πρόγραμμα ΠΑΔΕΙΑΤΡΟΦΗ by Epode  Πρόγραμμα πρόληψης παιδικής παχυσαρκίας υπό τις αιγίδες του Υπουργείου Παιδείας και Υπουργείου Υγείας και πιστοποιείται ως «συνεργάτης στην εκπαίδευση μαγειρικής για παιδιά».
Με την υποστήριξη ενός διευρυμένου δικτύου εξειδικευμένων συνεργατών το Kids Cooking Club σχεδιάζει και υλοποιεί εκδηλώσεις που απευθύνονται σε παιδιά και γονείς καλύπτοντας όλο το εκπαιδευτικό, μαγειρικό και διατροφικό εύρος  μέσα από τις βασικές τεχνικές της μαγειρικής, την δημιουργική έκφραση και διασκέδαση των παδιών.

Ο chef Κυριάκος Μελάς τόνισε: «Νοιώθουμε ιδιαίτερη τιμή και ικανοποίηση που το Chef's Club  η Λέσχη Αρχιμαγείρων Ελλάδος, αναγνωρίζοντας ότι το έργο μας συνάδει με τις αρχές της Λέσχης, μας πιστοποίησε ως «Ακαδημαϊκό συνεργάτη».

Subscribe to our newsletter

Are you "appetizing" to receive original recipes that make nutrition a pleasure and new to our actions?

Follow Us